Welkom bij Inkie Pinkie!
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
WELKOM
Welkom op mijn weblog.
Ik vind het leuk als je meeleest en je reactie achter laat!

Ingrid

Start schooljaar en andere bezigheden
 
 
 
 
Na ruim zes weken vrij, is dan toch ook voor mij de vakantie voorbij. Ik heb er nu een week werk op zitten en het is alsof ik niet weg ben geweest.
 
Ook de kinderen zijn nu echt helemaal begonnen met school. Sonja heeft haar eerste studiepunt al binnen: Voor de rekentoets, die iedere a.s. juf voor zo'n 70% goed moet maken, haalde ze een 9,5! Bij haar opleiding is de norm strenger, omdat ze juf wordt via de universiteit. Zij moest minimaal een 9 halen en dat is dus in één keer gelukt! Ze heeft ook al wat lessen gehad, o.a. in schrijven. Dat valt nog niet mee hoor


 
Dennis had vorige week een paar introductiedagen en vandaag beginnen zijn lessen. Hij moet vier keer per week om 8:15 uur beginnen, en daarom stond hij vandaag al kwart voor zes op. Tjongejonge, dat is wel erg vroeg hoor

Erik zat afgelopen week twee dagen in Luxemburg, om in te vallen voor een trainer die ziek was geworden. Hier heeft hij een paar leuke dagen gehad, met o.a. twee cursisten uit Tonga. Die waren wel erg ver van huis...

Afgelopen dagen ben ik ook maar eens aan de slag gegaan met de aangifte erfbelasting van mijn moeder. Het is even wat uitzoekwerk en ik zal blij zijn als ik het kan afronden en opsturen. Sommige dingen zijn nog niet helemaal duidelijk, dus daarover heb ik de belastingdienst gebeld. Niet alle vragen konden ze meteen beantwoorden en daarom word ik later deze week teruggebeld. Ach ja, het houdt je van de straat (jammer genoeg tijdens het mooie weer).
 
Voor degenen die nieuwsgierig zijn wat ik nou zelf vind van de nieuwe maximum snelheid op de snelwegen (zie mijn vorige log): Ik vind het belachelijk complex, gevaarlijk en milieu-onvriendelijk! Als je rustiger rijdt, heb je veel meer gelegenheid om te reageren op alles wat er gebeurt om je heen en bovendien scheelt het alles bij elkaar misschien maar een paar minuten per rit. Het benzineverbruik gaat wel flink omhoog en dat is natuurlijk niet lekker voor het milieu.
 
Fijne (werk-)week!
 

Reacties

Dorien op 10-09-2012 13:17
Werk ze maar weer! Ik ben al aan mijn zevende week bezig (werk dan) en volop bezig!
♥Inge♥ op 10-09-2012 19:05
Zo, mooi cijfer heeft Sonja gehaald! Knap van haar hoor! Ja de eisen zijn strenger geworden voor in het onderwijs, ook wel goed hoor! Arme Dennis, lange avonden zit er dus voor hem niet in, vroeg opstaan steeds! Nah, hij wordt er niet slechter van hoor...ik moest vroeger ook altijd vroeg opstaan om naar school te fietsen! Wat een uitzoekerij nog voor je moeder, geen leuk werk! Ik hoop dat je het snel kan afronden! Fijne avond meis!
Wanda op 10-09-2012 20:09
Hoi Ingrid,
Ja, na 6 weken vakantie is het dan toch weer even wennen he... Super joh dat Sonja direct haar rekentoets heeft gehaald! En wat het benzineverbruik betreft, dat is toch alleen maar goed voor de overheid, dan krijgen ze nog meer geld in de toch al rijkelijk gevulde schatkist!
liefs,
Wanda
Fenny op 11-09-2012 08:04
Een goed werk/ en schooljaar gewenst! Er komt weer ritme in, hè!
Saskia op 11-09-2012 09:53
Ja dat is altijd even wennen na een vakantie. Heb er nu zelf last van na 3 weken (en ervoor heel wat dagen) vrij te zijn geweest. Ik wens jullie een goed schooljaar!
liefmeisje op 13-09-2012 13:52
Wat goed van Sonja om gelijk zo'n hoog cijfer te halen op haar taaltoets. Dat is inderdaad vroeg op staan. Ik moet er ook zo vroeg uit. Moet ik het eerste uur op school zijn moet ik om 6 uur eruit, 7 uur trein. Een hele fijne week.
insoontje op 17-09-2012 15:06
Wat goed van Sonja dat ze meteen een 9,5 heeft gehaald voor haar rekentoets! Dat is een lekker begin van het schooljaar en dat schoolschrijven is vast even wennen.. ik kan ook niet meer zo goed aan elkaar schrijven  Hoe vindt Dennis het op zijn school? Wel pittig hoor dat hij 4 x per week zo vroeg moet beginnen. Is hij dan ook eerder thuis of zijn het lange schooldagen?
Succes met het uitzoekwerk met de belastingdienst, hopelijk kun je het allemaal snel afronden want het lijkt me niet het leukste werk...
 
liefs Insoon
 
insoontje op 18-09-2012 08:46
OT: Jessy heeft slag in 't haar van zich zelf, maar op de foto's van vorige week zit er iets extra's in

Een fijne dag!
insoontje op 20-09-2012 09:26
OT: het gewicht van het konijn moet je doorgeven i.v.m. narcose en medicijnen. Hoe zwaarder je konijn hoe meer narcose ze nodig hebben en hoe duurder het wordt... Oh, en erg bij mijn vakantiefoto's zie je mijn gezicht zónder camera ervoor
 
Een fijne dag!
liefs Insoon
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl