Welkom bij Inkie Pinkie!
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
WELKOM
Welkom op mijn weblog.
Ik vind het leuk als je meeleest en je reactie achter laat!

Ingrid

Een nieuw blog, of...
 
 
 
Binnenkort zullen alle bloggers die gebruik maken van 'punt' een mailtje krijgen met het aanbod om te 'migreren' naar 'mijndomein'. Met in gedachten de migratie van een andere host van gratis blogs, vrees ik dat het een lastige slag wordt. Daarom ben ik alvast gaan rondsnuffelen en heb ik een opzetje gemaakt voor een nieuw blog. Deze is hier te vinden (klik op de afbeelding): 


Aan de 'punters' heb ik een vraag: weten jullie of (en zo ja: hoe) je gemakkelijk een kopie van al je blogs op je harde schijf kunt opslaan?
 
Soms twijfel ik wel eens of ik überhaupt wel door zal gaan met bloggen. Omdat het erg openbaar is, kan en wil ik er lang niet alles op kwijt wat ik meemaak. Afschermen lijkt me ook niet zo'n goed idee, omdat ik toch al niet zo veel bezoekers heb. Natuurlijk zou ik meer bezoekers kunnen krijgen, als ik zelf wat ga shoppen op andere blogs, maar dan bedenk ik weer dat ik zelf niet zo veel te vertellen heb... Vicieuze cirkel dus. Wat vinden jullie; doorgaan met bloggen of me tot Facebook beperken? 

Reacties

insoontje op 24-09-2012 11:39
Voorlopig blijf ik nog bij punt.nl, eerst maar eens zien hoe die migratie werkt... Ik zit zelf niet op facebook, dus ik hoop dat je gewoon blijft loggen! En hoe je al die logjes (archief) op een harde schijf moet zetten? Geen idee... maar ik zou het wel graag willen weten, dus 'k hou je log in de gaten

Een fijne dag!
liefs Insoon
Saskia op 25-09-2012 08:36
Ik kan je verder niet helpen aangezien ik nooit oude blogjes heb overgezet. Ik ben gewoon opnieuw begonnen :)
fenny op 25-09-2012 10:15
Bloggen vind ik fijn voor uitgebreidere 'verhalen'. Facebook vin ik heel praktisch om dat een foto of een enkel zinnetje genoeg zegt!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl