Welkom bij Inkie Pinkie!
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
WELKOM
Welkom op mijn weblog.
Ik vind het leuk als je meeleest en je reactie achter laat!

Ingrid

Bijzondere oktober maand

Oktober is dit jaar verre van standaard. Het begint maandag de 1e al; normaal ben ik op maandag vrij, maar omdat een collega vrij is, val ik een dagje in. 

Vrijdag de 5e is Dennis jarig, maar Erik zal er niet zijn, omdat hij vandaag vertrokken is naar Boekarest, voor een training aan bankpersoneel. Hij komt zaterdag pas weer thuis. 

Van 8 t/m 13 oktober is er een internationaal congres voor 'hospital teachers' in Amsterdam en mijn collega's en ik zullen allerlei hand en span diensten verrichten. Ik zal gasten de weg wijzen en ben op de valreep nog gevraagd om een workshop te verzorgen over 'omgaan met veranderingen'. Deze workshop is voor een groot deel voorbereid, maar nu moet ik nog de puntjes op de i zetten, zodat ik hem vol vertouwen kan gaan geven (in het Engels!).

Op 12 oktober vertrekt Erik voor een training naar Vietnam. Als hij terug komt, is het alweer herfstvakantie en dan vliegen we op mijn verjaardag voor een paar dagen naar Venetië. Erik zit deze maand heel wat uurtjes met zijn hoofd in de wolken ;)

Na terugkomst begint de renovatie van ons toilet. Dit hokje is al jaren aan een grondige opknapbeurt toe en eindelijk hebben we de stoute schoenen aangetrokken. We laten het doen, want 'mijn bankman' heeft meer verstand van kredietrisico's dan van sloopwerk.

Dit is het huidige toilet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

En zo moet het ongeveer gaan worden:

Maar voor het klaar is, is het alweer november... 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl