Welkom bij Inkie Pinkie!
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
WELKOM
Welkom op mijn weblog.
Ik vind het leuk als je meeleest en je reactie achter laat!

Ingrid

Wat te doen als je vakantie niet door gaat?
 
 
 
Eigenlijk zou ik nu met mijn gezin in Maleisië zitten.... We zouden met vijf gezinnen met oudere kinderen een rondreis maken. Maar helaas ging Erik een paar dagen voor vertrek flink door zijn rug. Op een gegeven moment stond hij gebogen over het gasfornuis en kon hij letterlijk geen kant meer op. Wat moet je dan? Een paar jaar geleden heeft hij vijf weken met een hernia ofzo gelopen en met dat in gedachten besloten we de vakantie te annuleren.
 
Tja, toen had ik opeens heel veel tijd over en de vraag was wat daarmee te doen. Allereerst hoefde ik me nu niet te haasten met de was van het scoutingkamp van de kinderen (klik hier voor een impressie). Toen die gedaan was, kon ik de dekbedden wassen. Maar ja, alleen maar huishoudelijke klussen doen in je vakantie is ook geen lol, dus de ramen heb ik nog maar niet gezeemd.

Dinsdag ben ik met de kinderen naar Duinrell geweest. Ik had de buienradar goed in de gaten gehouden en vanaf half tien zou het droog zijn. Zodoende stapten we een paar minuten na tienen droog in de eerste rit van de nieuwste attraktie, de Dragonfly. Maar zodra het karretje naar buiten rolde, begon het toch te hosen. We waren helemaal doorweekt.
 
 
 
We zijn toen maar meteen door naar het Tikibad gegaan, waar we nog nooit waren geweest, en begonnen daar onverschrokken met één van de spannendste glijbanen, de Cycloon:
 
 
 
Daarna probeerden we wat rustiger glijbanen uit. Na twee uur moesten we het zwembad alweer verlaten en dat kwam goed uit, omdat we trek hadden gekregen. Na het eten sloten we achteraan in de rij van de rodelbaan. Dat vind ik toch nog wel de leukste 'glijbaan' van het hele park; heerlijk om zo naar beneden te roetsjen!
 
 
 
Zo hadden Sonja, Dennis en ik een leuk dagje uit terwijl Erik zich 'vermaakte' met wat administratie.
 
Gelukkig ging het al wat beter met Eriks rug, dus de dagen erna zijn we twee keer naar Amsterdam gefietst. De eerste dag kochten we een koffiemolen, die niet goed bleek. Gelukkig gaf de winkel de volgende dag een nieuwe, die het wel goed deed. Daarna zijn we door gefietst naar 'de taart van m'n tante', ook wel bekend van de 'taart van Abel'. Daar hebben we een kopje thee gedronken en natuurlijk een heerlijk stukje taart gegeten. Ik kende deze zaak overigens helemaal niet, maar via Facebook kreeg ik een tip van een vriendin. Dat is toch wel een voordeel van al die 'social media'; je wordt zo nog eens op leuke ideeën gebracht!

Verder heb ik me vermaakt met surfen op internet, om allerlei vakantiebestemmingen te bekijken. Misschien kunnen we volgend jaar alsnog een mooie reis met de kinderen maken. En door 'Jigi' zijn we warm gemaakt voor een heel andere bestemming: de VS.

Komende week gaan we vast ook nog wel wat leuks doen, maar daarover later meer...

Reacties

Astrid op 12-08-2012 21:16
Ik ben wel heeeeel erg benieuwd wat jullie de komende week nog voor leuke dingen gaan doen....
liefmeisje op 12-08-2012 22:56
Leuk dat je als nog heel veel dingen heb gedaan in deze vakantie.  Het lijkt me een mooie zaak om te bezoeken. De taart van mijn tante. Ik had er nog nooit van gehoord, wel de taarten van abel. Misschien maar weer eens een dagje amsterdam doen.
Saskia op 13-08-2012 07:55
Wat balen zeg maar fijn te horen dat het beter gaat met z'n rug. Benieuwd wat je voor de rest voor leuke dingen gaat doen.
♥Inge♥ op 13-08-2012 08:18
Tja dan sta je daar ineens letterlijk en figuurlijk tegen de muur...vervelend hoor die rug van Erik! Heel fijn dat het nu beter gaat met hem, want dat is het belangrijkste! En dan ga je de dagen ook anders invullen, helaas het weer werkt niet altijd mee, maar zo te lezen hebben jullie je wel vermaakt! DE taart van mijn tante, ik ken dat ook niet hoor,leuk dat jullie daar geweest zijn! Duinrell ken ik weer wel, erg leuk daar. Iris & Joost vonden de glijbanen in het zwembad geweldig! Leuk dat onze reis jullie ideeën brengt...mijn laatste log zal deze week geplaatst worden waar onder ook enkele van jouw vragen beantwoordt zullen worden! ;) Meid, heb een fijne dag hoor!
Dorien op 13-08-2012 09:34
De dingen komen nu eenmaal zoals ze komen. Misschien vinden jullie inderdaad volgend jaar een hele nieuw reisdoel. Heb je weer een jaartje voorpret! Gelukkig dat de rug weer meekan. Geniet nog maar lekker van de rest van je vakantie. Het goede weer komt nu!
Wanda op 13-08-2012 21:25
Hoi Ingrid,
Jammer joh dat jullie vakantie niet is doorgegaan! Hoe is het nu met je man dan? Is het weer een hernia? Dus dankzij Inge nu ook op andere ideeën gebracht? Hun reis zag er echt schitterend uit en lijkt mij ook wel wat maar voor ons is het gewoon heel moeilijk om langer dan 2 weken van huis/zaak te zijn...
liefs,
Wanda
Elise op 21-08-2012 12:18
Vervelend zeg, voor Erik maar ook voor jullie. Gelukkig toch nog leuke uitstapjes kunnen maken maar het haalt het natuurlijk niet bij ..
Hmm, Amerika is mooi maar Azië is bijzonder. Ik ben in beide geweest en ik moet zeggen dat Azie een puntje voorsprong heeft. De mensen daar zijn zo arm en zo bijzonder vriendelijk en gastvrij en dan het tegenovergestelde in de VS .. alles is groot en het kan niet op. De natuur is bij beide prachtig ..
 
Wat een luxe keus he ..
 
Ik ben blij dat ik Thailand en Indonesie heb mogen zien en beleven. Thailand vond ik, op Bali na dan, mooier ! Waar onze reis volgend jaar heen gaat ? Geen idee .. misschien ook wel de VS. Ik ben er geweest maar F. niet. Maar dat kan ook zo weer veranderen hoor .. we zien wel.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl