Welkom bij Inkie Pinkie!
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
WELKOM
Welkom op mijn weblog.
Ik vind het leuk als je meeleest en je reactie achter laat!

Ingrid

Toch nog een weekje weg
 
 
 
Maandag zijn we teruggekomen van een weekje Vossemeren. Dat is een prachtig vakantiepark, net over de Belgische grens onder Eindhoven. We hebben enorm geboft met het weer, want op een paar spatjes na was het de hele week droog. We hebben veel gelezen op ons terras, gefietst naar het bruisende dorpje Lommel, gewandeld door de Lommelse Sahara en gezwommen in de Aqua Mundo. Bij ons huisje was een grote barbecue opgezet, dus daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt en verder zijn we veel uit eten geweest.
 
 
 
 
 
 
De kinderen hebben gesurft en gekanood. Erik zijn rug is weer aardig opgeknapt, dus hij ging mee kanoën en geheel volgens zijn eigen traditie hield hij het niet droog ... Dennis kreeg het met surfen voor elkaar om na een uur weer droog aan land te komen (maar hij had dan ook wel een superbrede plank).We werden nog in de verleiding gebracht om een huisdier mee terug te nemen, maar hebben de overige vakantiegangers toch ook maar een kans gegeven om van 'ons' aanlopertje te genieten.


 
 
Mijn zus en haar man zijn op de warmste dag ook langs geweest. Hoewel ons terras veel schaduw bood van de volgroeide bomen, toch was het flink puffen. We hebben toen heel rustig gewandeld over het park, op een terrasje een heerlijk verfrissende 'Nojito' gedronken en 's avonds konden de kinderen nog een keertje laten zien hoe ze als scouts hadden geleerd om te BBQ-en.
 
 
 
Alles bij elkaar hebben een heerlijke week gehad!


Reacties

Astrid op 22-08-2012 11:02
Toch nog lekker van een vakantie kunnen genieten :-)
 
(en wij daardoor ook nog een dagje)
Sonja op 22-08-2012 11:04
"als scouts hadden geleerd te BBQ-en"
Enige verschil: wij laten het niet aanbranden ;-)
Elise op 22-08-2012 12:12
Gelukkig toch nog even weg en tropische temperaturen gehad.Gezellige foto´s. Lommel, dat is toch bij Geel en Mol ?  Ik ben daar eens, in een grijs verleden op de camping geweest.
 
En dan nu weer werken ?
 
gr. Elise
 

Dorien op 22-08-2012 15:33
Hé, daar zijn wij vorig jaar ook een dag of wat geweest. Heeeerlijke frites et moules gegeten!
Wanda op 22-08-2012 20:26
Hoi Ingrid,
Leuk joh dat jullie toch nog een weekje weg zijn geweest! Even er tussenuit na zo'n heftige periode is natuurlijk nooit verkeerd. Enne, zo'n katje zou je inderdaad zo mee naar huis willen nemen! Wat een schatje joh! Ik denk alleen dat mijn 2 katten er niet zo blij mee zouden zijn geweest haha...
liefs,
Wanda
insoontje op 24-08-2012 11:29
Wat jammer dat jullie reis naar Maleisië niet door kon gaan. Gelukkig gaat het met Erik weer beter. En.. wat in 't vat zit verzuurt niet!
 
Lekker dat jullie er toch nog een weekje tussenuit zijn geweest en heerlijk dat jullie er mooi weer bij hadden. Leuke foto's! In Kroatië zag je ook mensen op zo'n brede plank surfen. Ach, en wat een lief klein katertje op het wasrek

Geniet van je weekend!
liefs Insoon
liefmeisje op 24-08-2012 16:01
Wat lekker dat jullie ondanks dat de reis naar Maleisië niet door ging toch nog even weg konden. Ik hoop dat jullie er van hebben genoten. Een fijne dag.
Saskia op 24-08-2012 17:52
wat een super leuke foto's!
♥Inge♥ op 26-08-2012 08:54
Oh wat fijn dat jullie toch lekker weg zijn geweest, jullie zullen het wel heerlijk gevonden hebben na zo'n heftige tijd! Vossenmeren ken ik niet, maar het ziet er gezellig uit! Heerlijk relaxen en samen leuke dingen doen! Fijn dat het beter gaat met Erik z'n rug! Leuk dat katje....ik moet zeggen dat wij vrijwel op ieder park waar we geweest zijn altijd wel katten zijn die aanlopen....het blijken vaak katten te zijn van eigenaren die dicht bij het park wonen, maar katten vinden het heerlijk om op het park te lopen vooral als ze lekkere hapjes krijgen komen ze snel weer terug! ;) Scholen bij jullie al begonnen? Joost gaat woensdag geloof ik beginnen en Iris volgende week pas...van mij mag het hoor! Heb een fijne zondag verder meis!
Saskia op 26-08-2012 21:03
Heerlijk toch even weg. Ook erg leuke foto's!
insoontje op 29-08-2012 12:43
OT: de Plitvice Watervallen zijn nog véél mooier om rond te lopen en te zien, maar dat park is een stuk groter en waarschijnlijk te massaal voor Dennis. Dus vandaar dat wij naar Krka zijn geweest. Cevapcici heb ik effies opgezocht bij google... maar die worstjes hebben wij ook inderdaad gegeten. Vooral Jessy was er gek op

Een fijne dag!
liefs Insoon
Fenny op 29-08-2012 23:45
Op die warmste zondag zaten wij in de Kempervennen, 's middags binnen omdat het daar 'koeler ' was!
Sylvana op 30-08-2012 15:07
Wat fijn dat jullie toch nog een weekje op vakantie zijn geweest. Zo te zien hebben jullie het goed naar jullie zin gehad!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl