Welkom bij Inkie Pinkie!
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
WELKOM
Welkom op mijn weblog.
Ik vind het leuk als je meeleest en je reactie achter laat!

Ingrid

Time to go on
 
 
 
Waarschijnlijk weten de meeste van mijn lezers al dat ik een roerige tijd achter de rug heb.
 
Mijn moeder is helaas, twee weken na de diagnose kanker met uitzaaiingen, 14 juni op 74 jarige leeftijd overleden. Hoe verdrietig we ook zijn, we zijn vooral opgelucht dat ze nu geen pijn meer heeft en -als er hierna iets is- weer bij mijn vader is.
 
Op dezelfde dag overleed ook mijn oom, de lievelingszwager van mijn moeder.
 
 
 
Een half uur na het overlijden van mijn moeder hoorde Dennis dat hij niet alleen geslaagd was voor zijn vmbo, maar dat hij ook nog eens twee tienen op zijn eindlijst had. En twee uur later kwam voor Sonja het verlossende bericht, dat zij ook geslaagd was voor haar vwo, met allemaal voldoendes op haar eindlijst.
 
Jullie zullen begrijpen dat de emoties alle kanten op gingen.


 
Mijn zus en ik hebben met onze gezinnen het huis van mijn moeder in korte tijd grondig opgeruimd en het staat nu in de verkoop. (Weet je nog iemand die in Den Haag een appartement zoekt?)

En daarna was het tijd om feest te vieren. Sonja en Dennis hebben hun diploma gekregen en dat vierden we met een heerlijk stukje taart.
 
 
 
Omdat Dennis van school gaat, moet ik ook uit de ouderraad en de MR van zijn school. Vorige week hadden we al het afscheidsetentje van de ouderraad en morgen 'moet' ik nog naar de afscheidskoffie op zijn school...

De kinderen hebben al even vrij en over ruim een week begint mijn zomervakantie. De kinderen gaan eerst met de scouting op pad en dan gaan we met ons viertjes nog een mooie reis maken. En intussen maken we ook al plannen voor de herfstvakantie, omdat Erik en ik dan 20 jaar getrouwd zijn: We zullen samen een paar dagen naar Venetië gaan...En nu is het alleen nog maar wachten op mooi vakantieweer!

Reacties

Dorien op 12-07-2012 18:11
Beste Ingrid. Hierbij van harte gecondoleerd met je moeder. Ik kan lezen dat het een intense verdrietige en blijde tijd is geweest. Gefeliciteerd met twee knappe kinders en ik hoop dat jullie goede tijden tegemoet gaan.
insoontje op 13-07-2012 11:20
Wat een dubbel gevoel zeg... Verdriet om het overlijden van je moeder en oom en aan de andere kant blijdschap omdat Dennis en Sonja zijn geslaagd. Wel super dat Dennis twee 10-en op zijn rapport heeft staan!
Leuk dat de kinderen allebei met de scouting op vakantie gaan en daarna lekker met het gezin weg. Al plannen waar de reis naar toe gaat? Tsja, hier in Nederland wil het nog niet echt zomerweer worden hè. Vandaag is het helemaal triest met al die regen...
 
Toch een fijn weekend hoor!
liefs Insoon
Fenny op 13-07-2012 17:03
Via Facebook op de hoogte! Je eindigt met: nu alleen nog maar wachten op mooi vakantieweer....... Nou, gezien vandaag valt dat nog niet mee!
hejsan op 13-07-2012 17:53
Toch een aantal leuke dingen voor de boeg... venetië.... Wauw!!!!! *helemaaaaal niet jaloers is* Wij hebben genoten van onze paar dagen naar Duitsland... Maar ook dat was nog een beetje rollercoaster.....
Wanda op 14-07-2012 13:08
Hoi Ingrid,
Fijn weer iets van je te lezen, je had natuurlijk wel op m'n blog gereageerd maar mooi dat je het bloggen zelf ook weer oppakt. En ja, inderdaad nogal een achtbaan waar je in zat/zit/hebt gezeten. Dat van je oom had ik niet meegekregen maar wel heel heftig zeg, dat dat op dezelfde dag is gebeurd als met je moeder. Nogmaals sterkte met dit alles!
En dan natuurlijk nog gefeliciteerd met je geslaagde kinderen, goede cijferlijsten dus! Knap hoor! En ja, hier nog iemand die hoopt op een beetje mooi weer, maar vooralsnog is het echt drama, net een wolkbreuk hier gehad en het ziet er voor de rest van de dagen ook niet geweldig uit...
liefs,
Wanda
Elise op 15-07-2012 00:06
Nou zeg dat wel, verdriet en blijdschap lossen elkaar af. Tijd voor elkaar dus maken tijdens een welverdiende vakantie. Nog effie's volhouden. Sterke meid. Elise
Fenny op 15-07-2012 10:51
@ Ik heb voor onze kinderen ook geen plakboeken bijgehouden. Ja..... het eerste begin van een album voor de oudste! En weet je, ik heb zo het gevoel dat ik me veel prettiger voel als ik op een 'nulpunt' kom, en dan bijhouden! Andries zei al: dan begin je, om nu helemaal niets anders aan te nemen...........
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl