Welkom bij Inkie Pinkie!
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
WELKOM
Welkom op mijn weblog.
Ik vind het leuk als je meeleest en je reactie achter laat!

Ingrid

Onderscheiding
 
 
 
Vorige week vrijdag moest ik op de school van Dennis komen voor de afscheidskoffie. 'Moest' omdat de directeur het me zo'n beetje oplegde. Eigenlijk moest ik werken, maar voor de gelegenheid heb ik maar vrij genomen (toch fijn dat ik nog wat overuren had staan).
 
Wat bleek, de directeur wilde me bedanken voor vier jaar inzet in de ouderraad en MR. Omdat de school erg blij was met mijn inbreng als voorzitter (3 jaar), resp. secretaris (2 jaar), kreeg ik de 'Panta Rhei Award'. Zie hieronder een paar foto's en het persbericht dat naar de lokale kranten is gestuurd:
 
 
Moi, de directeur en de voorzitter van de MR
 
 
Ik maakte gebruik van de gelegenheid om
het personeel nog één keer toe te spreken 
 
 
Het beeldje
 

Panta Rhei Award voor voorzitter ouderraad

  

Bij de afsluiting van het schooljaar op de Amstelveense scholengemeenschap Panta Rhei ontving Ingrid de Jong de prestigieuze Panta Rhei Award. Deze prijs in de vorm van een beeldje wordt uitgereikt aan medewerkers, ouders en betrokkenen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de school. Ingrid de Jong was de afgelopen drie jaar voorzitter van de ouderraad en secretaris van de medezeggenschapsraad.

 

Bestuurder/algemeen directeur Bert de Weerd bedankte Ingrid de Jong voor haar grote inzet. "Ingrid de Jong heeft vanuit een positief-kritische houding met de school meegedacht. Het is heel fijn als op die manier een ouderraad of medezeggenschapsraad vanuit een andere invalshoek met de schoolleiding meekijkt. Op Panta Rhei wordt de ouderraad nadrukkelijk betrokken bij het beleid. Ingrid de Jong was de belichaming van die betrokkenheid. De laatste jaren zijn er op voorstel van de ouderraad diverse verbeteringen doorgevoerd." Overigens is er al een nieuwe voorzitter voor de ouderraad: Jolanda Siegers.

 

Amstelveen, 20 juli 2012
 
Ben ik trots? Ja! 

Reacties

Sylvana op 20-07-2012 19:54
Wat superleuk zeg, gefeliciteerd en wat een mooi beeldje ook! Altijd leuk zo'n blijk van waardering :)
Fenny op 21-07-2012 11:52
Het beeldeje ziet er erg leuk uit, die kun je een mooi plaatsje geven. Zo blijft de herinnering aan je inzet, waarschijnlijk ook met voldoening! (Ik heb ook eens een aandenken gekregen, van plastic, en niet om echt neer te zetten (waar is het, trouwens?). In dat geval was een bedankje en handdruk voldoende geweest. Geniet maar van deze mooie onderscheiding en waardering, en geef het een mooi plaatsje. Waar heb je het nu? En geniet ook maar van wat meer vrije tijd nu?
Corry op 21-07-2012 16:49
Leuk, zo'n afscheid.
Daar mag je met recht trots op zijn, gefeliciteerd!
 
Wij hebben van de gemeente Oisterwijk ook zo'n soort beeldje gekregen toen we 50 jaar getrouwd waren.
Het staat bij ons op de kast!
 
Wanda op 27-07-2012 20:24
Hoi Ingrid,
Gefeliciteerd met je onderscheiding! Leuk dat je op die manier in het zonnetje bent gezet en dat ze je inzet zo hebben gewaardeerd!
liefs,
Wanda
Elise op 01-08-2012 08:35
Wat vreselijk leuk zo´n waardering !
 
 
Nu lekker op vakantie of blijven jullie thuis ?
 
groet Elise
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl